Bu önemli etkinlik, Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahi ve ezgilerin seslendirilmesi, sema gösterisi ve helva ikramı gibi çeşitli unsurları içeriyordu.

Programa Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, AK Parti İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, Merkez İlçe Başkanı Alpaslan Karaca, Önder İmam Hatipliler Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Serhat Bulut, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Etkinlik, kısa bir süre önce vefat eden ve uzun yıllar okulda müdürlük yapan Çukurova Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Panavur'un anısına da yer verdi.

Programın başında, İmam Hatip Lisesi öğrencisi Abdullah El Şibliği Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi. Ardından, Necmettin Erbakan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Havva Polat, Mevlid-i Nebi Haftası'nın anlam ve önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. 

Bu etkinlik, Osmaniye Belediyesi'nin Mevlid-i Nebi Haftası'nı kutlamak ve İslami değerleri vurgulamak için düzenlediği çok yönlü bir programdı. Kuran tilaveti, ilahi ve ezgi dinletisi, sema gösterisi ve helva ikramı gibi unsurlar, Peygamber Efendimiz'in (s.a.v.) doğumunu anmak ve sevgisini paylaşmak için bir araya gelinen önemli bir etkinlik olarak öne çıkıyor. 

İki DEAŞ Üyesinin Yalova'da Yakalanması İki DEAŞ Üyesinin Yalova'da Yakalanması

Kaynak: DHA