Asfalt kaplama işlemleri kısa sürede başlatılarak, MESKİ ekiplerinin özverili çalışmaları sayesinde yollar hızla onarılıyor ve vatandaşların mağduriyetleri gideriliyor.

Başkan Vahap Seçer’in liderliğinde Mersin’in altyapısını daha modern ve kaliteli hale getiren MESKİ, altyapı çalışmalarının ardından asfalt kaplama ve tamirat işlerine de devam ediyor. MESKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı'na bağlı Asfalt Şube Müdürlüğü, bakım-onarım faaliyetleri, deplase veya rehabilitasyon çalışmalarından sonra bozulan yolların asfalt kaplama, tamirat ve yama işlemlerini yürütüyor. 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren Erdemli, Silifke, Mut, Gülnar, Aydıncık, Bozyazı ve Anamur ilçelerinde toplam 65 bin ton bitümlü sıcak karışım asfalt, 80 bin 700 metrekare sathi kaplama ve 16 bin 300 metrekare parke onarımı gerçekleştirildi. Ayrıca, TEKSİN üzerinden gelen talepler de toplanarak ilgili bölgelere müdahale ediliyor ve vatandaşların sorunları hızlıca çözülüyor.

Sahte Zeytinyağı ve Bal Üretimi Operasyonu Sahte Zeytinyağı ve Bal Üretimi Operasyonu

MESKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı’na bağlı Asfalt Şube Müdürlüğü'nden Yapı Denetim Görevlisi Gökhan Keklik, “Çamlıyayla’dan Anamur’a kadar geniş bir coğrafyada, Su ve Kanalizasyon İdaremize ait altyapı çalışmaları sonrası tahrip olan yolların asfaltlama işlemleri aralıksız olarak sürdürülmektedir” açıklamasında bulundu.

Kaynak: DHA