GÜNDEM

Mersin’de Süper Kupa Finali'nde Şampiyon Menteşspor Oldu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Menteşspor ile Burhanspor arasında gerçekleşen 'Mersin Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası Fındıkpınarı & Ayvagediği Süper Kupa Finali'ni izledi.

Abone Ol

Heyecan dolu karşılaşmada Menteşspor, normal süresi 1-1 berabere biten maçı penaltılarda 7-6 kazanarak şampiyon oldu ve kupasını Başkan Seçer’in elinden aldı.

Toroslar Belediyesi Koray Aydın Stadyumu'nda oynanan final mücadelesini Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in yanı sıra CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ve Hasan Ufuk Çakır, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, siyasi parti temsilcileri, Meclis üyeleri, muhtarlar ile Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları da izledi.

Başkan Seçer, şampiyon takım Menteşspor'a kupasını takdim ederken, ikinci olan Burhanspor’a ise madalyalarını protokol üyeleriyle birlikte verdi.

Fındıkpınarı ve Ayvagediği yaylalarında düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvaları'nın ardından, şampiyon olan iki takımın Süper Kupa mücadelesi büyük bir çekişmeye sahne oldu. Menteşspor ve Burhanspor’un centilmence mücadele ettiği maç, mahalleliler tarafından coşkuyla desteklendi.

Toplam 42 takımın yer aldığı turnuvalarda, 30 Ağustos Fındıkpınarı Zafer Kupası’nda 24, 30 Ağustos Ayvagediği Zafer Kupası’nda ise 18 takım mücadele etti.