GÜNDEM

Mersin'de Firari Şüpheliler Yakalandı

Mersin`de çeşitli suçlardan aranan 3 firari şüpheli, jandarma operasyonları sonucunda yakalanmıştır.

Abone Ol

Bu operasyonlarda yakalanan şüpheliler şunlardır:

M.Ö.: Silifke ilçesinde 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama' suçundan 14 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, saklandığı limon bahçesinde kıskıvrak yakalanmıştır. 

E.I.: Toroslar ilçesinde 'Dolandırıcılık' suçundan 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, jandarma operasyonuyla yakalanmıştır. 

F.E.: Erdemli ilçesinde 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama ile Güveni Kötüye Kullanma' suçlarından 15 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, operasyonla yakalanmıştır. 

Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), uzun süredir aranan ve kesinleşmiş hapis cezaları bulunan bu firarilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar yürütmüştür. Şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmiş ve nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdir. 

Bu operasyon, Mersin'de aranan firari şüphelilerin adalet önüne çıkarılması konusunda jandarmanın kararlılığını göstermektedir. Yetkililerin açıklamalarına göre, benzer suçlardan aranan diğer firari şüphelilerin de yakalanması için çalışmalar devam etmektedir.