Ebru U.'nun Suç Kronolojisi Ebru U.'nun Suç Kronolojisi

Akdeniz’in muhteşem manzarası eşliğinde uygun fiyatlı ve güvenilir gıdalar sunan bu mekan, özellikle sahilde yürüyüş yapanların uğrak noktası haline geldi.

Denizkızı Turizm A.Ş. tarafından işletilen kafe, lokanta ve kioskların sayısının artması talep edilirken, bu mekanlar arasında dondurma kiosku öne çıkıyor. Kiosk, yürüyüş yapan kişilere serinletici ve tatlı bir seçenek sunarak, Mersinlilerin ve ziyaretçilerin favori mekanlarından biri oldu. Kioskda, çeşitli dondurma çeşitlerinin yanı sıra, soğuk içecekler, frozenlar, frappeler ve limonata gibi seçenekler de mevcut.

Dondurma Kiosku Yürüyüşlerin Vazgeçilmezi

Büyükşehir Belediyesi Deniz Kızı Turizm A.Ş. Saha Koordinatörü Ekin Durmuş, Mersin genelinde 24 işletmenin hizmet verdiğini ve bunlardan birinin de dondurma kiosku olduğunu belirtti. Durmuş, “Sahildeki vatandaşların yürüyüşlerine eşlik edecek soğuk tatlar sunuyoruz. Dondurma kioskunda, soğuk içecekler ve çeşitli dondurmalar ile hizmet veriyoruz” dedi.

Durmuş, uygun fiyatlı hizmet sunmanın yanı sıra, kaliteli ürünlerle vatandaşları memnun etmeye çalıştıklarını vurgulayarak, “Kafelerimizin büyük bir ilgi gördüğünü ve bu ilginin en büyük sebeplerinden birinin uygun fiyatlar ve yüksek kalite olduğunu görüyoruz. Müşterilerimiz bu kaliteyi ve uygun fiyatları görünce belediye kafelerimizi tercih ediyor ve işletmelerimiz yoğun ilgi görüyor” diye ekledi. Ayrıca, vatandaşlara “Yürüyüşlerinizi tatlandırmak için mutlaka dondurma kioskumuza uğrayın” çağrısında bulundu.

Kaynak: DHA