Erbaa’da Mevlid-i Nebi Konferansı Düzenlendi Erbaa’da Mevlid-i Nebi Konferansı Düzenlendi

Takımın kadrosunu güçlendirmek amacıyla yeni oyuncular transfer edilerek kadro genişletiliyor.

Hafta sonu, Merkür Jet Erbaaspor Teknik Direktörü Ahmet Cingöz, kamp süreci ve takımın genel durumu hakkında kulübün sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu. Cingöz, ilk etap kampında altyapı ağırlıklı çalıştıklarını ve daha çok fiziksel yüklemeler yaptıklarını belirtti. İkinci etapta ise transfer edilen bazı oyuncuların fiziksel olarak hazır olmamasından ötürü güç ve kuvvet çalışmalarına odaklandıklarını ifade etti. Ayrıca, yeni oyun felsefelerini oyunculara empoze etmeye çalıştıklarını vurguladı.

Cingöz, transferlerin geç gerçekleşmesinin planlarda aksamalara yol açtığını ancak oyuncularının çalışma azminin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Sportif Direktör, yöneticiler ve Başkan Halis Din’in transfer süreci için yoğun bir çaba içinde olduğunu belirten Cingöz, "En kısa zamanda transferlerin tamamlanacağına inanıyorum. Erbaaspor'u hak ettiği yere taşımak için ekibimizle bir aile ortamı yakalamak istiyoruz" dedi.

Bu süreçteki tüm çalışmaların, takımın performansını ve başarısını artırma hedefini desteklediğini belirten Cingöz, kulüp yönetiminin ve teknik ekibin bu hedef doğrultusunda büyük bir özveriyle çalıştığını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bülten