Erbaa Spor Sosyal Tesislerinde birinci kulüp Başkan vekili Raif Ünal, Coşkun Canik ve Merkür Jet Erbaa Spor Teknik Direktörü Fahrettin Sayhan ile bir araya gelerek yeni sezonda Erbaa Sporu ve taraftarı nelerin beklediği konuşuldu.

Erbaa Spor Tesislerinde bilgiler aktaran Başkan vekili Raif Ünal; Sezon öncesi siz değerli basın mensupları ile bir araya gelerek Erbaalı hem şehirlerimizi maçalara da aramızda görmekten memnun olacağımızı bildirmek istedik. Yeni sezona Erbaa Spor olarak Erbaalı vatandaşımızda bu heyecana ortak olmalarını birlikte bu güzel havayı yaşamaya davet ediyoruz. Yeni bir ekip oluşturduk. Son yıllarda birçok kulübün yapamadığını Erbaa Spor yaptı. Artık Erbaa sporda bir sponsorluk oluştu. Sponsorluk çok büyük bir aşamadır ve biz bu aşamayı Halis Din başkanımız ile aştık. İlk sezonda Merkür Erbaa spor sponsorluğundan Merkür Jet Erbaa Spor olarak büyük bir başarıya çıkan çalışmada kazanan her zamanki gibi Erbaa olmuştur. Halis beyin bu işe el atması gönül vermesi bizleri daha fazlası ile heyecanlandırdı.. İte kaka giden bir Erbaa spordan Belediye katkılarını yavaş yavaş Ahmet Yenihan, Hüseyin Yıldırım ve Ertuğrul Karagöl ile devam eden Erbaa Belediyesi katkılarını sunmaktadır. Birçok kulüpte büyük sıkıntılar var biz bunların birçoğunu aşmış bulunmaktayız. Sizlerin huzurunda Halis beye teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm Erbaalı hemşerilerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Dedi

Erbaa Teknik Direktörü Fahrettin Sayhan; İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek şu sözlere yer verdi. Oyun karakteri yüksek oyunculardan bir kadro kurduklarını, güzel bir kamp dönemin geçirdiklerini, hedef 2. Lig olduğunu, kurulan kadro en az playoff oynayacak kapasiteye sahip olduğunu, sezonu maç maç ilerleyerek hedefine ulaşmak istediğini söyledi.

‘’İKİ MAÇ ÜÇ MAÇ SONRA GÖNDERECEKSENİZ GELMEM DEDİM’’

Erbaa’da Motosiklet Kazası: 1 Yaralı Erbaa’da Motosiklet Kazası: 1 Yaralı

Erbaa spor teknik direktörü Sayhan;‘’Türkiye Spor camiasında şöyle bir aldı var ve bir çok yerde görüyrosunuz. Takım üç dört maç yeniliyor ve bilet hocaya kesiliyor. Bunları bildiğim için böyle bir anlaşma yaptım. Bunu belirtmek isterim dedi. Ayrıca hazırlık maçlarında alınan kötü sonuçları kimse kötüye yormasın. Yüksek bireysel performansları takım içerisine döktüğümüz taktirde ortada bir sorun kalmayacak. Örnek verecek olursak, kara tren gibi kalkışımız ağır olabilir ama ritmimiz bulunduğumuz seyir zevki yüksek bir Erbaa Spor ortaya çıkacaktır.

‘’UZUN BİR MARATON BİZİ BEKLİYOR’’

Maç başı artmetik bir hesaplama yapacak olursak ‘’Maç başına iki puan ortalaması halinde 2.lige çıkmak hedefine rahat bir halde çıkabiliriz. O sene bu sene sloganı ile hayata tutunabilecek Erbaa spor gerek takım saha içerisinde, gerek haklımızı saha dışında tribünlerde desteği ile gerekse topyekun bir destek ile bu işi başaracağımıza inanıyorum” ifadelerine yer verdi.