Kadrosunu büyük ölçüde yenileyen ve tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural'la yollarını ayırıp Burhanettin Basatemür'le anlaşan sarı-lacivertliler, ligdeki ilk iki maçını da kazandı. İlk karşılaşmasında evinde Yeni Mersin İdmanyurdu'nu 2-0 mağlup eden Menemen FK, ikinci maçında deplasmanda Karaman FK'yı son dakikada attığı golle 2-1 yendi. Maçın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sonuçlanırken, sarı-lacivertliler, 90. dakikada Mazlum'un golüyle galibiyete uzandı ve maç sonrası büyük bir sevinç yaşadı.

Kürek Sporcusu Ali Rıza Bilal, Antarktika'ya Çıkmaya Hazırlanıyor Kürek Sporcusu Ali Rıza Bilal, Antarktika'ya Çıkmaya Hazırlanıyor

Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, sezonun ilk haftalarının zorlu geçtiğini belirtti. "Bu süreçte puanlar almayı hedeflemiştik ve sezona mükemmel bir başlangıç yaptık" diyen Basatemür, "İki maçımız da kolay geçmedi. Kazanmak tüm takıma özgüven ve moral sağladı. Haftalar ilerledikçe ve maç yoğunluğumuz arttıkça takımımız daha da iyi seviyeye gelecektir. Tüm oyuncularımı yürekten kutluyorum. Biz de daha sıkı çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA