GÜNDEM

Meltem Cumbul, 'Güzel Aşklar Diyarı' Dizisinde ‘Gönül’ Karakterini Canlandıracak

Sinema ve televizyon dünyasının tanınmış ismi Meltem Cumbul, Kapadokya'nın göz alıcı çekim mekanlarında yer alan "Güzel Aşklar Diyarı" adlı dizide 'Gönül' karakterine hayat verecek.

Abone Ol

Dizi, yakında Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Dizinin yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül üstlenirken, Cumbul'a Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden Halil Ergün eşlik ediyor. Meltem Cumbul, 10 yıl aradan sonra televizyon ekranlarına Güzel Aşklar Diyarı ile dönüş yapacak. Cumbul, projeye odaklanmak için New York'taki evini kapatarak Türkiye'ye döndü.

Cumbul, dizinin okuma provasında "Güzel Aşklar Diyarı" hakkında, "Asla yerinde durmayan, ailenin ve aşkın önemini çok güzel anlatan bir hikâye" yorumunu yaptı. Ayrıca dizinin çekildiği Kapadokya ile ilgili de duygusal bir anısını paylaştı: "Çocukluğumun üç yılını Kapadokya’da geçirdim. Babamın işi nedeniyle orada yaşadık. Kapadokya’yı çok seviyorum. Bir sinema filmimi de orada çekmiştim. Mekânlar beni çok etkiliyor."

Güzel Aşklar Diyarı, Kapadokya'da geçen ve iki yabancının büyük aşkını konu alan sürükleyici bir öykü sunacak. Dizi, Kapadokya'nın köklü Alaca ailesinin gizemli ve entrika dolu hikayesini anlatırken, Deniz (Özgü Kaya) adlı karakterin sürpriz gelişiyle aile içindeki dengelerin nasıl değişeceğini gözler önüne serecek.

Dizinin yapımcılığını Fatih Aksoy üstlenirken, senaryosu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal tarafından kaleme alındı. Oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekici; Meltem Cumbul ve Halil Ergün'ün yanı sıra Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Kaya, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık ve Işıltısu Alyanak gibi isimleri barındırıyor. Dizinin müzikleri ise Mahsun Kırmızıgül'e ait olacak.