GÜNDEM

Medical Point'te 'Özgürlüğün Nefesi' Coşkusu

İzmir’in kurtuluşunun 102. yılı, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi’nde ‘Özgürlüğün Nefesi, İzmir’in Kalbinde Atar’ temasıyla büyük bir coşku içinde kutlandı.

Abone Ol

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba, “Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere emanet ettiği bu özgürlük havasını, ülkemize ve insanlığa daha iyi hizmet ederek yüceltmeye kararlıyız. İzmir’in kalbi, bugün olduğu gibi her zaman özgürlükle atacak. İyi ki doğdun Güzel İzmir!” dedi.

İEÜ Medical Point Hastanesi, İzmir’in kurtuluşunun 102. yılını duygusal bir atmosferde kutladı. Hastanenin girişine asılan kırmızı-beyaz bayraklar ve kurtuluş mücadelesinin önemli anlarını yansıtan fotoğraf sergisi, hem çalışanlar hem de hastalar tarafından ilgiyle izlendi. Türk askerlerinin 9 Eylül 1922’de İzmir’e ayak bastığı saatte, yani 10:30’da düzenlenen zeybek gösterisi büyük bir coşku ile karşılandı. Ayrıca, İzmir’in geleneksel lezzetlerinden olan boyoz ve gevrek eşliğinde yapılan mini kutlama bu anlamlı günü taçlandırdı.

‘Özgürlüğün Nefesi, İzmir’in Kalbinde Atmaya Devam Ediyor’

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba, İzmir’in kurtuluşunun 102. yıl dönümüne ilişkin düşüncelerini şu şekilde ifade etti: “İzmir’in kurtuluşunun 102. yılını büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Bu özgürlük mücadelesi, bir milletin bağımsızlık ve direniş azminin simgesidir. Atatürk ve silah arkadaşlarının bıraktığı bu mirası yaşatmak, korumak ve daha da yüceltmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. İzmir’in kalbinde atan bu özgürlük nefesi, bugün ve her zaman bizimle olacak. İyi ki doğdun Güzel İzmir” ifadeleri kullanıldı.