GÜNDEM

Medical Point, Türkiye'nin En İyi İşverenleri Arasında Zirvede

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi, Great Place To Work tarafından hazırlanan 'En İyi İşverenler Sağlık Hizmeti ve Farma 2024 Listesi'nde birinci sırada yer aldı.

Abone Ol

Great Place To Work Sertifikası sahibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş yerlerinin değerlendirildiği Trust Index anketinin sonuçlarına göre, Türkiye'nin en kapsamlı sektörel 'En İyi İşverenler' listeleri açıklandı. Bu yıl, Finansal Hizmetler, Sigortacılık, İmalat, Teknoloji, Danışmanlık, Sağlık Hizmetleri ve Farma, Lojistik ile Perakende gibi toplam 7 sektörde listeler oluşturuldu. Analizler, yaklaşık 150 bin çalışanın geri bildirimlerine dayanarak gerçekleştirildi. İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi, 'Sağlık Hizmeti ve Farma' kategorisinde birinci oldu.

"Bağlılığımızın Sonucu"

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba, bu ödülün çalışanların iş yerindeki deneyimleri ve bağlılıkları hakkında yapılan kapsamlı bir araştırmanın sonucu olduğunu belirtti. Kubba, "Medical Point'in çalışan memnuniyeti, güven ve iş birliği konularında sektörün en başarılı kuruluşlarından biri olduğunu kanıtladı. Bu başarı, tüm çalışanlarımızın özverili çalışmaları ve hastalarımıza en iyi hizmeti sunma hedefimize olan bağlılığının bir sonucudur. Bu sonuç, bizi daha da motive etti ve gelecekteki hedeflerimizi büyütmemize katkı sağladı. Sağlık sektöründe çıtayı sürekli yükselterek, hastalarımıza daha iyi bir yaşam sunmaya devam edeceğiz" dedi.

"Hedefimiz Hastalarımızın Memnuniyetini En Üst Düzeye Çıkarmak"

Kubba, "Medical Point olarak, ileri teknoloji ve yenilikçi yaklaşımlarımızla sağlık hizmetlerine değer katmaya devam edeceğiz. Hedefimiz, Türkiye'de sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve hastalarımızın memnuniyetini en üst düzeye çıkarmaktır. Hasta memnuniyetini en yüksek seviyede tutarak, etik değerlerimizden ödün vermeden lider sağlık hizmeti üretmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.