Arslantaş, ziyaret kapsamında Antakya TOKİ Şehit Mustafa Dolumay Anaokulu, Hatay Fen Lisesi, Ali Kavak İlkokulu ve Narlıca Atatürk Ortaokulu'nu gezdi. Bu ziyaretlerde öğretmenler odasında, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, güncellenmiş müfredat programı ve Eylül Dönemi Mesleki Çalışmalar gibi konular hakkında öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinledi. Arslantaş'a ziyaretlerinde Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz, Müdür Yardımcısı Mustafa Öztürk, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen ve Hukuk Hizmetleri Birim Yetkilisi Av. Mahmut Urfalıoğlu eşlik etti.

Tekin: Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin Temel Taşı Çocukların Okul Sevgisi Tekin: Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin Temel Taşı Çocukların Okul Sevgisi

İl ve İlçe Müdürleriyle Toplantı

Arslantaş, okul ziyaretlerinin ardından İl Müdürü Harun Tüysüz'ü makamında ziyaret ederek İlçe Müdürleri İstişare Toplantısı’na başkanlık etti. Toplantının açılışında konuşan İl Müdürü Tüysüz, afet sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi ve ilçelere teşekkür etti. Tüysüz, ayrıca devam eden bakım, onarım, güçlendirme ve inşa çalışmaları hakkında detaylar sundu.

Genel Müdür Arslantaş, Bakan Yusuf Tekin’in selamlarını ileterek başladığı konuşmasında, sahada bulunarak yönetici ve öğretmenlerle istişarelerde bulunmanın önemini vurguladı. Hatay'da emek ve iş birliği ile yürütülen çalışmaları takdir eden Arslantaş, eğitim yöneticilerine teşekkür ederek, Bakanlığın çalışmaları için istişarelerin değerli olduğunu ifade etti. Toplantı sonunda, Arslantaş eğitim yöneticilerinin sorularını yanıtladı ve öneri ve taleplerini dinledi.

Kaynak: DHA