GÜNDEM

McLaren Racing ve OKX'in "Efsane Yeniden Doğuyor" Kaplaması

McLaren Racing ve teknoloji şirketi OKX, McLaren Formula 1 takımının resmi ana ortağı olarak, 2024 Singapur Grand Prix'sinde McLaren MCL38 F1 yarış araçlarında sergilenecek özel bir 'Efsane Yeniden Doğuyor' tasarımını tanıttı.

Abone Ol

Bu özel tasarım, McLaren'in 1981 ile 1996 yılları arasındaki dönemine ait ikonik MP4 modellerini anmayı ve onurlandırmayı amaçlıyor. MP4 serisi, her iki markanın da değer verdiği gerçek yenilikçilik ruhunu simgeliyor.

Yeni tasarımda, takımın mirasını onurlandırmanın bir yolu olarak, MP4 dönemi ile McLaren'in ikonik papaya turuncu rengi bir araya getirilmiş. Tasarım, McLaren'in geçmişindeki en başarılı ve yenilikçi dönemlerinden biri olan MP4 serisine olan saygının bir ifadesi olarak görülüyor.

Singapur'da düzenlenen lansmanına McLaren Racing CEO'su Zak Brown, OKX Pazarlama Müdürü Haider Rafique ve McLaren F1 Takımı pilotları Lando Norris ve Oscar Piastri katıldı. Konuşmacılar, bu özel tasarımın McLaren ve OKX işbirliğinin bir ürünü olduğunu ve Formula 1 dünyasında yenilikçiliğe olan bağlılıklarını temsil ettiğini vurguladı.

McLaren ve OKX, bu özel 'Efsane Yeniden Doğuyor' kaplaması ile, takımın geçmişini onurlandırarak geleceğe yönelik vizyonlarını ortaya koyuyor. Singapur Grand Prix'sinde sergilenecek olan bu sınırlı sayıdaki tasarım, McLaren ve OKX arasındaki ortaklığın bir göstergesi olarak görülüyor.