GÜNDEM

Marmaris'te Voleybol Şenliği: 30 Ağustos Zafer Kupası Coşkuyla Gerçekleşti

Marmaris Belediyesi ve Marmaris Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen geleneksel 30 Ağustos Zafer Kupası, bu yıl 32 takımın katılımıyla gerçekleşti.

Abone Ol

Voleybol branşında dördüncüsü düzenlenen turnuva, 30 Ağustos ile 1 Eylül tarihleri arasında yapıldı.

Turnuvada, U12 Midi Kızlar, U14 Küçük Kızlar ve U16 Yıldız Kızlar kategorilerinde toplam 112 maç oynandı. Ankara, İzmir, Manisa, Muğla, Denizli, Aydın, Kocaeli ve Konya'dan Türkiye şampiyonalarında dereceler elde etmiş takımların mücadele ettiği turnuva, keyifli ve heyecanlı anlara sahne oldu. Turnuva, yeni sezona hazırlık amacı taşırken, kazanan olarak tüm takımlar öne çıktı.

Kapanış töreninde sporculara başarılar dileyen Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, "Gelecekte Filenin Sultanları sizlerin arasından çıkacak" şeklinde konuştu. Başkan Ünlü, tüm takımların kaptanlarına anı madalyalarını ve kupalarını takdim ederek, "Bu turnuvada, geleceğe hazırlanan kızlarımızın mücadelesini izledik. Her maçın bir kazananı ve kaybedeni olur, ancak asıl önemli olan sizlerin geleceğe katkı sağlamasıdır. Ata’mızın işaret ettiği gibi, 'Zeki, çevik ve ahlaklı sporcular' olarak yetişen sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.