CHP, BOTAŞ'ın Kamu İhale Kanunu'ndan Çıkarılması Düzenlemesini AYM'ye Taşıdı CHP, BOTAŞ'ın Kamu İhale Kanunu'ndan Çıkarılması Düzenlemesini AYM'ye Taşıdı

Marmaris İçmeler bölgesinde yer alan ve 2009 yılında otel ve benzeri misafir evi kullanım izni alınmış olan bu 5 yıldızlı otel, artık üniversite öğrencilerine hizmet verecek. 5 bin 111 metrekarelik bir alana sahip olan otel, 650 yatak kapasitesine sahip ve 1 Eylül itibarıyla öğrencilerin kullanımına sunulacak. Otel, 2 blok halinde 4 bin 800 metrekare kapalı alan sunuyor ve 155 odadan oluşuyor. Ayrıca, yüzme havuzu, kapalı ve açık yemek alanları, güvenlik kameraları, yangın alarm sistemleri, yangın merdivenleri, otopark ve fitness salonu gibi çeşitli olanaklar bulunuyor. Otelin hemen önünde otobüs ve minibüs durakları da yer alıyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu’na yaklaşık 1 kilometre, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na ise yaklaşık 9 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.

‘Yurt, Gerçekten Bir Otel Konforunda’

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Artık Marmaris’imizde de bir yurt var. Gençlerimiz için her şeyin en iyisini sağlamak amacıyla, bakanlığımız desteğiyle Marmaris’teki 5 yıldızlı oteli kamulaştırdık. 200 kız ve 200 erkek öğrencimizin kalacağı bu yurt, sadece isimde değil, gerçek anlamda bir otel konforunda olacak. Kayıt dondurmak zorunda kalan veya çevre ilçelerden gelen gençlerimiz için artık barınma sorunu ortadan kalktı. Bu müjdeli haberi öğrencilerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak olmak üzere, tüm yetkililere öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Kaynak: DHA