Kaza, gece saatlerinde Mardin-Kızıltepe yolunun Türkmen Geçidi mevkiinde gerçekleşmiştir. Henüz sürücüsünün ismi açıklanmayan lüks bir otomobil, kontrolden çıkarak savrulmuş ve yol kenarındaki kayaya çarparak durabilmiştir. Kazada sürücü yaralanmıştır.

Olay yerine gelen sağlık, itfaiye ve polis ekipleri, ilk müdahalede bulunarak yaralı sürücüyü Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırmışlardır. Hastanede tedavi altına alınan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilmiştir.  Ancak kazada lüks otomobilde ciddi hasar oluştuğu belirtilmiştir.

Sanık Erdal Sözer'in İddialarına Yanıt Sanık Erdal Sözer'in İddialarına Yanıt

Kaza ile ilgili olarak yetkili kurumlar tarafından inceleme başlatılmıştır. Kaza nedenleri, sürücünün kusuru veya yol durumu gibi faktörler araştırılmaktadır.  Kazanın tam olarak nasıl meydana geldiği ve sürücünün ne tür bir müdahale ile araç hakimiyetini kaybettiği henüz netlik kazanmamıştır.

Trafik kazalarının önlenmesi için sürücülerin özellikle gece saatlerinde daha dikkatli ve güvenli sürüş yapması, aşırı hız ve dikkatsizlikten kaçınması önemlidir. Yol durumlarının da sürekli kontrol edilerek gerekli bakım ve onarımların yapılması, benzer kazaların önlenmesi açısından büyük önem taşımaktadır.

Kaynak: DHA