Tarım Maliyetindeki Artış Tarım Maliyetindeki Artış

Törene, Vali Tuncay Akkoyun, 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Yaşar Dener, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tahsin Saruhan, İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday, vali yardımcıları, kaymakamlar, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit ve gazi yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Tören, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ve ardından saygı duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programın sonunda, tebrik kabul töreni gerçekleştirildi.

Vali Tuncay Akkoyun, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anlamını vurguladığı mesajında, “Bağımsızlığımızın ve kahramanlığımızın simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, ülkemizi medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak amacıyla çeşitli alanlarda önemli adımlar atıyoruz. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum” dedi.

Kaynak: DHA