TFF 3’üncü Lig 4’üncü Grup'ta mücadele edecek olan Mardin 1969 Spor, 2024-25 sezonundaki ilk resmi karşılaşmasında 8 Eylül Pazar günü sahasında Niğde Belediye Spor’u ağırlayacak.

Sezon öncesinde kadrosunu güçlendiren kırmızı-lacivertli ekip, Boluspor'dan 18 yaşındaki genç kaleci Ada Çınar Asil ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Ayrıca, Erzurumspor'dan 22 yaşındaki stoper Fırat Şaşi de 1 yıllığına kiralık olarak kadroya katıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Boluspor altyapısında yetişen genç kaleci Ada Çınar Asil ile 3 yıllık sözleşme imzaladığımız için mutluluk duyuyoruz. Ada Çınar’a hoş geldin diyor ve Mardin 1969 Spor bünyesinde başarılar diliyoruz. Erzurumspor ile yapılan 1 yıllık kiralık anlaşma çerçevesinde, genç stoper Fırat Şaşi'yi kadromuza kattık. Hoş geldin Fırat, umarız yolun sonu şampiyonluk olur” denildi.

Ersun Yanal: Amedspor, Türkiye’nin En Çok İzlenen 3-4 Takımından Biri Ersun Yanal: Amedspor, Türkiye’nin En Çok İzlenen 3-4 Takımından Biri

Öte yandan, teknik direktör Ulaş Ulusan yönetimindeki Mardin 1969 Spor, sezon öncesi hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Mardin ekibi, sezonun ilk haftasında 8 Eylül Pazar günü saat 16.00'da Mardin 21 Kasım Şehir Stadı'nda Niğde Belediye Spor'u konuk edecek.

Kaynak: DHA