Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında, bebek sahibi aileler ziyaret edilerek çeşitli hediyeler takdim ediliyor.

Projeden faydalanmak isteyen aileler, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sitesi olan manisa.bel.tr üzerindeki “Hoş Geldin Bebek” linki aracılığıyla ya da 444 99 45 ve Alo 185 ÇÖZMER hattı üzerinden başvuru yapabilirler. Proje, 0-3 aylık bebekleri olan aileleri kapsamaktadır. “Hoş Geldin Bebek Seti” içerisinde; anne bebek çantası, çıtçıtlı badi, ağız mendili, bebek battaniyesi, bebek bezi, pişik kremi, ıslak mendil, bebek şampuanı, bebek yağı, ateş ölçer, banyo süngeri, biberon, bebek bakım seti (tırnak makası, tarak), bebek banyo havlusu, diş kaşıyıcı ve 3’lü bebek çorabı gibi ürünler yer almaktadır.

İlk ziyaretler, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri Müjde Günderen ve Şerife Kümüştekin tarafından gerçekleştirildi. İlk olarak Halil Döker ve Şeyma Döker çiftinin ikiz bebekleri Ömer Asaf ve Emir Alp için yapılan ziyaret, aileye “Hoş Geldin Bebek Seti”nin takdim edilmesiyle tamamlandı. Şehzadeler ilçesinde yaşayan Hatice ve İlhan Kabaklı çiftine de, yeni doğan bebekleri Eflin için benzer bir ziyaret yapıldı.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Volkan Sert, proje hakkında yaptığı açıklamada, "Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Başkanımız Sayın Ferdi Zeyrek’in verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyoruz. ‘Hoş Geldin Bebek’ projemiz de bunlardan biri. İçeriğinde yeni doğan bebeklerin ihtiyaç duyacağı tüm malzemelerin yer aldığı bu paket, annelere büyük kolaylık sağlayacak" dedi.

Ebru U.'nun Suç Kronolojisi Ebru U.'nun Suç Kronolojisi

Hatice Kabaklı, ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bu güzel günümüzde yanımızda olduğunuz için çok mutluyum. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek’e teşekkür ediyorum” dedi. Ömer Asaf ve Emir Alp’in babası Halil Döker ise, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek, bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadı. Çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA