Erdem Aydın, 10 Eylül'den beri pratisyen hekim olarak acil serviste çalışmaya başladı. Annesi Nimet Aydın ise hastanede laboratuvar teknikeri olarak 5 yıldır görev yapıyor.

Nimet Aydın, 1991 yılında Manisa Doğumevi'nde laboratuvar teknisyeni olarak göreve başlamış ve sonrasında Merkezefendi Devlet Hastanesi’nde çalışmaya devam etmiştir. Oğlunun hastaneye atanmasının ardından birlikte çalışmaya başlayan ikili, hastalarına şifa olmaya gayret ediyor.

Nimet Aydın, "Oğlumla aynı hastanede çalışmak benim için büyük bir gurur. 1991'den beri burada çalışıyorum. Oğlum da bu yıl burada pratisyen hekim olarak göreve başladı. Beraber çalışmak çok güzel bir duygu. Hastanenin işleyişi hakkında oğlumla sürekli iletişim halindeyim" şeklinde konuştu.

Erdem Aydın ise annesinin alışma sürecinde kendisine büyük destek olduğunu belirtti. "Hacettepe Tıp Fakültesi'nden mezun oldum ve ilk görev yerim burası. Annem burada çalıştığı için bu hastaneyi tercih ettim. Alışma sürecimde annem bana çok yardımcı oldu. Nöbetlerimizi denk getirmeye çalışıyoruz ama her zaman mümkün olmuyor. Ama birlikte çalışmak gerçekten güzel" dedi.

Merkezefendi Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Özlem Susur, hastanede bir aile ortamının olduğunu vurgulayarak, "Onlarla çalışmak büyük bir keyif. Her konuda çok iyiler, inşallah yolları açık olur" ifadelerini kullandı.

Anne ve oğul, aynı hastanede sağlık hizmeti sunmanın mutluluğunu ve gururunu paylaşarak, hastalarına en iyi şekilde hizmet etmeye devam ediyor.

Bartın'da Demir-Çelik Fabrikasında Patlama: 10 Yaralı Bartın'da Demir-Çelik Fabrikasında Patlama: 10 Yaralı

Kaynak: DHA