SPOR

Manisa FK Zorlu Maçta Büyük Sevinç Yaşadı

1. Lig'de zorlu bir deplasman maçında Kocaelispor'u geriden gelip 2-1 mağlup eden Manisa Futbol Kulübü büyük bir mutluluk yaşadı.

Abone Ol
  1. İlk yarıda Kocaelispor'un Aaron Appindangoye'nin kırmızı kart görmesi ve Mamadou Cissokho'nun oyundan ihraç edilmesiyle Manisa FK 10 kişi kalma tehlikesi yaşadı. İlk yarıda Kocaelisporlu Mendes'in penaltı kaçırması, Manisa FK'nın derin bir nefes almasını sağladı. Ancak, 45+4'üncü dakikada Pedrinho'nun attığı golle ilk yarı 1-0 mağlup kapandı.

İkinci yarıda Manisa Futbol Kulübü, oyununda önemli bir değişim göstererek Ramirez ve Oğuz'un golleriyle 3 puanı kazandı ve kritik bir galibiyet elde etti. Ligde 5 maç sonunda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 8 puan toplayan Manisa FK, Play-Off hattına yerleşti.

Manisa FK Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş, zorlu koşullar altında elde edilen galibiyetten memnuniyetini dile getirdi. Sezona başlarken yaşanan zorlukları hatırlatan Çağdaş Çavuş, "Zorluklarla birlikte güzel bir hikaye oluşturmak istedik. Bu sürecin başından beri oyuncu grubum bana inandı ve şimdi sonuçlarını almaya başladık. Kocaelispor büyük bir camia ve şampiyonluk hedefi taşıyor. İlk yarıda yediğimiz golün ardından ikinci yarıda nasıl oynamamız gerektiğini konuştuk. Bu tür maçlarda oyuncuların atmosferden etkilenmeden mücadele etmesi önemlidir ve ikinci yarıda bunu başardık. Oyuncularımı tebrik ediyorum; bu tür zorluklarda böyle bir tepki göstermek kolay değil" şeklinde konuştu.