Jose Mourinho: Son Dakikaları Kendimiz İçin Biraz Zora Soktuk Jose Mourinho: Son Dakikaları Kendimiz İçin Biraz Zora Soktuk

Bu hafta Manisa FK, 7. hafta maçında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak. Maçın Bolu Atatürk Stadı'nda oynanacağı ve saat 19.00'da başlayacağı belirtilmiş.  Maçın hakemi ise Davut Dakul Çelik olacak. 

Manisa FK'de kart cezalısı orta saha oyuncusu Mamadou Cissokho, bu maçta forma giyemeyecek.  Teknik Direktör Çağdaş Çavuş ise takımının iyi bir ivme yakaladığını ve Boluspor'un da ligden uzaklaşmak istediğini, kolay bir maç olmayacağını ancak ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerini ifade etmiş. 

Öte yandan, Manisa Futbol Kulübü, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Fikri Bayrıl Spor Tesisleri'nde gerçekleştirdiği kazı çalışmalarına tepki göstermiş. Kulüp, yaptığı açıklamada "Yaşadıklarını yaşattığını düşünenler unutmasın ki, elbet bir gün yaşattıklarını yaşayacaklar" diyerek belediyeye gönderme yapmış. Açıklamada ayrıca Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'e de atıfta bulunulmuş. 

Manisa FK, son iki maçtaki galibiyetlerle ligin üst sıralarına tırmanmayı başarmış bir takım. Boluspor maçının zor geçeceği öngörülse de, teknik ekibin ve oyuncuların ellerinden gelen mücadeleyi verecekleri ifade ediliyor. Kulübün belediye ile yaşadığı sorunun ise taraftarlar nezdinde Manisa FK'ye destek olma motivasyonu da sağlayabileceği düşünülebilir. 

Kaynak: DHA