SPOR

Manisa FK Kocaeli Deplasmanında

1. Lig'de ilk 4 maçında 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde eden Manisa Futbol Kulübü, milli aranın ardından yarın Kocaelispor ile deplasmanda karşılaşacak.

Abone Ol

Kocaeli Stadı'nda oynanacak maçın başlama saati 19.00 olacak ve karşılaşmayı Burak Pakkan yönetecek.

Teknik Direktör Çağdaş Çavuş, zorlu deplasmanda galibiyetle döneceklerine inandığını ifade etti. Milli maç arasını verimli değerlendirdiklerini belirten Çavuş, "Bu süre zarfında eksiklerimizi tamamladık ve yeni transferlerin uyum sürecini bitirdik. Kocaeli deplasmanında iyi bir oyun sergileyerek arzuladığımız sonucu alacağız," dedi.

Geçen sezon Kocaelispor ile oynadığı iki maçı da kazanan Manisa FK, Kocaeli'deki maçta 2-0 galip gelmişti. Mümin Özkasap Stadı'ndaki karşılaşmayı ise 2-1'lik skorla kazanmıştı.

Ayberk Karapo'nun Süper Lig'e Transferi

Manisa Futbol Kulübü'nün altyapısından yetişen genç stoper Ayberk Karapo, Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'a transfer oldu. 10 Aralık 2023 tarihinde Adanaspor ile oynanan maçta çapraz bağlarından sakatlanan 20 yaşındaki savunma oyuncusu, yaklaşık 1,5 yıl sahalardan uzak kaldı ve tedavisini tamamladıktan sonra tamamen iyileşti.

Ayberk, sakatlanmadan önceki performansıyla U19 ve U21 Milli Takımları'nda da görev yapmıştı. Transfer dönemi sona ermeden önce Çaykur Rizespor'a satın alma opsiyonu ile kiralanan Ayberk, Manisa FK'dan Osman Burak Destan, Fırat Sarı ve Yunus Emre Dursun gibi genç futbolcularla birlikte kiralık olarak ayrıldı.

Armin Hodzic Manisa FK'da

Manisa Futbol Kulübü, transfer döneminin son gününde Bosna-Hersekli orta saha oyuncusu Armin Hodzic'i kadrosuna kattı. Son olarak Süper Lig temsilcisi Hatayspor'da forma giyen 24 yaşındaki futbolcu, sezon sonuna kadar kiralandı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Armin Hodzic ve Hatayspor ile oyuncunun 1 yıllık geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Armin Hodzic’in imza töreni önümüzdeki günlerde yapılacaktır," denildi.

Geçen sezon Hatayspor ile 21 maça çıkan Hodzic, 1 gol atmıştı. Bu sezonun ilk 4 haftasında da bordo-beyazlı formayı giyen Boşnak futbolcu, 86 dakika sahada kaldı.