Maç, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak ve hakem Alpaslan Şen tarafından yönetilecek. Karşılaşmanın biletleri kapalı alt tribün için 30 TL, misafir tribünü için ise 39 TL olarak belirlendi.

Manisa FK Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş, İstanbulspor karşısında elde edemedikleri galibiyeti telafi etmek istediklerini belirterek, "Sezona istediğimiz gibi başlayamadık ve ilk maçımızı puansız kapattık. Sakaryaspor maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

Adanaspor Başkanı Asil Bostancı’dan 'Play-Off' İddiası Adanaspor Başkanı Asil Bostancı’dan 'Play-Off' İddiası

Manisa FK'nın bu hafta yaşadığı tartışmalardan biri, Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ait Fikri Bayrıl Tesisleri'ndeki su saatlerinin sökülmesiyle ilgiliydi. Ayrıca, kulüp transfer döneminde son olarak Batman Petrolspor'dan orta saha oyuncusu Mustafa İnan'ı kadrosuna kattı.

İZVAK’tan Manisa FK’ya Destek Ziyareti

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK), Manisa Futbol Kulübü’ne destek ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini iletti. İZVAK Yönetim Kurulu, Ege'nin 1. Lig'deki tek temsilcisi olan Manisa FK’ya ziyarette bulunarak destek verdiler. Ziyaret, Manisa FK Başkanı Yasemin Buket Aktan'ın ev sahipliğinde gerçekleşti. İZVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erten, Başkan Vekili Talat Papatya, Başkan Yardımcısı Fatih Tanfer ve Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Bayatsapan, Manisa FK'nın çalışmalarını yakından inceledi ve başarılar diledi.

Kaynak: DHA