SPOR

Manavgat'ta Plaj Futbolu Heyecanı Zirveye Çıktı

Türkiye Futbol Federasyonu Plaj Futbolu 2024 Sezonu’nun Manavgat Belediyesi Etabı, büyük bir coşkuyla sona erdi.

Abone Ol

17-19 Ağustos 2024 tarihlerinde Manavgat’taki bir otelin plajında gerçekleştirilen turnuva, sporseverlerin yoğun ilgisini çekti.

Turnuvanın finalinde, Çimhan Math Public ile Manavgat Koleji karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele sonunda, Çimhan Math Public, Manavgat Koleji’ni uzatmalarda 6-5 mağlup ederek şampiyon oldu. Final müsabakalarını Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, CHP Antalya Milletvekilleri Sururi Çorabatır ve Aliye Coşar, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, çeşitli oda başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar izledi.

Şampiyon takım sporcularına kupa ve madalyalarını Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara takdim etti. Turnuvanın diğer dereceleri ise Manavgat Koleji ikinci, Manavgat Belediyespor üçüncü ve Manavgat Hisarspor dördüncü oldu. Turnuvanın gol kralı Çimhan Math Public oyuncusu Emrah Ekmekçi, 44 golden 6’sını attı. En iyi kaleci ödülünü ise Mehmet Aşlamacı kazandı.

Kupa töreninde konuşan Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, “Takımlarımız mükemmel bir performans sergiledi ve bu turnuvadan büyük keyif aldık. Tüm sporcuları, emeği geçenleri ve çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum” şeklinde değerlendirdi.