GÜNDEM

Manavgat'ta 5 Araçlı Zincirleme Kaza: 2 Yaralı

Antalya Manavgat`ta, 3 minibüs, bir TIR ve bir kamyonetin karıştığı zincirleme trafik kazasında, kamyonette sıkışan iki kişi itfaiye tarafından kurtarıldı.

Abone Ol

Kaza, dün saat 17.00 civarında D-400 karayolundaki Sorgun-Otogar Köprülü Kavşağı Üst Geçidi'nde gerçekleşti. Kadir Yağmahan'ın kullandığı minibüs, üst geçitte aniden durdu. Aynı yönde ilerleyen Fahri Akıncı'nın kullandığı minibüs, arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kazaya sırasıyla Yasin Arslan'ın kullandığı TIR ve çekici, Salih Barış Ulu'nun yönetimindeki kamyonet ve Zafer Ilıcalı'nın kullandığı diğer minibüs karıştı.

Zincirleme kazanın ardından, kamyonette sıkışan sürücü Salih Barış Ulu ve yolcu Enes Çınar, itfaiye ekipleri tarafından araçlarından çıkarıldı ve hastaneye sevk edildi. Kazanın ardından, kamyonet sürücüsü Yağmahan'ın, çarpmanın ardından yoluna devam ettiğini belirttiği ifade edildi. Ancak, polis, Yağmahan’ın üst geçit çıkışında aracının arızalandığını ve durduğunu, bu yüzden kendisine çarpan diğer aracın farkında olmadığını bildirdi.