GÜNDEM

Manavgat'ta 24 Yıl Hapis Cezası Olan Kişi Yakalandı

Antalya'nın Manavgat`ta, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, hakkında toplam 24 yıl hapis cezası bulunan Hatip Sencar (43) yakalandı. Sencar'ın, 9 ayrı suçtan aranma kararı bulunduğu öğrenildi.

Abone Ol

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT ekipleri, aranan şahıslarla ilgili yürüttükleri çalışmalarda, Hatip Sencar’ın çeşitli suçlardan aranmakta olduğunu tespit etti. Sencar'ın, 'Kamu Kurum ve Kuruluşları vb. Tüzel Kişiliklerin Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık' suçundan 3, 'Cebir, Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma' suçundan 3, 'Resmi Belgede Sahtecilik' suçundan 2 ve 'Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma' suçlarından toplam 24 yıl hapis cezasına çarptırıldığı bildirildi.

JASAT ekipleri, yaklaşık 15 gün süren araştırma ve fiziki takip sonucunda Hatip Sencar'ın Manavgat'a bağlı Sarılar Mahallesi'ndeki bir arkadaşının evinde saklandığını belirledi. Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Sencar, Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi ve tutuklandı.