GÜNDEM

Lise Öğrencisini Taciz Eden Şüphelinin Gözaltına Alınması ve Tutuklanması

Olay, 7 Ekim tarihinde Adana Seyhan`da meydana gelmiştir. 15 yaşındaki bir lise öğrencisi, okul çıkışı evine dönerken 31 yaşındaki Oktay S. tarafından taciz edilmiştir.

Abone Ol

Yapılan incelemeye göre, olay şöyle gerçekleşmiştir: Oktay S., motosikletiyle lise öğrencisinin yolunu kesmiş ve kızın sokakta yürüdüğü sırada pantolonunun fermuarını açıp cinsel organını göstermiştir.  Korkuya kapılan genç kız, çığlık atarak bölgeden uzaklaşmış ve durumu cep telefonu ile babasına bildirmiştir.

Baba ve kız, durumu Dağlıoğlu Polis Merkezi'ne bildirerek Oktay S. hakkında şikayette bulunmuştur.  Polisin yaptığı araştırmalar sonucunda Oktay S.'nin kimliği ve adresi tespit edilmiştir.

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, olay yerindeki güvenlik kameraları kayıtlarını incelemiştir.  Yapılan incelemeler sonucunda Oktay S.'nin motosikletinin çalıntı olduğu da ortaya çıkmıştır.

Oktay S., Yüreğir ilçesindeki evinde gözaltına alınmıştır. 24 suç kaydı bulunan Oktay S., çıkarıldığı mahkemede tutuklanmıştır. 

Bu olay, Adana'da okul çıkışlarında öğrencilerin güvenliği konusunda endişeleri artırmıştır. Yetkililerin öğrencilerin güvenliğini sağlamak için daha etkin önlemler alması gerektiği vurgulanmaktadır.