Türkiye Şampiyonu Sara'dan Başkan Oya Tekin'e Altın Madalya Sözü Türkiye Şampiyonu Sara'dan Başkan Oya Tekin'e Altın Madalya Sözü

Ercan, kulüp başkanı Savaş Abak ile sürekli iletişim halinde olduğunu belirterek, "Bolu'dan kopmam mümkün değil. Futbol sevgim Bolu'da başladı ve bu nedenle Boluspor'a elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum" dedi.

2019 yılında KVC Westerlo'yu satın alan Ercan, kulübü kısa sürede Belçika Süper Ligine çıkararak önemli başarılara imza attı. Boluspor ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Ercan, "Bolu benim doğduğum ve büyüdüğüm yer. Oradaki ilişkilerim hala devam ediyor. Boluspor'un yeri kesinlikle Süper Lig'dir ve bu kulübe destek olmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Bolu’nun coğrafi avantajlarına da dikkat çeken Ercan, “Bolu'nun hem kamp tesisleri hem de Ankara-İstanbul yakınlığı açısından Süper Lig için uygun bir yer olduğunu düşünüyorum. Boluspor Başkanı ile sürekli olarak iletişim halindeyiz. Boluspor için neler yapabileceğimizi ve kulübü daha iyi nasıl destekleyebileceğimizi araştırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de desteklediği takım olarak Galatasaray’ı belirten Ercan, “Boluspor'a olan sevgim çocukluğumdan geliyor, ancak Galatasaray taraftarı olmak benim için büyük bir onur ve mutluluktur. KVC Westerlo olarak da Galatasaray ile çok iyi ilişkilerimiz var” dedi.

Ercan, diğer kulüp başkanlarıyla da dostane ilişkilerinin devam ettiğini belirterek, “Avrupa’da bir takımınız varsa, Türkiye’deki kulüp başkanlarıyla da iletişim kurmak zorundasınız. Bu diyalogları sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA