GÜNDEM

Kuzeninin Pompalı Tüfekle Vurduğu Beytullah Soylu Yaşamını Yitirdi

Burdur Bucak`ta yaşanan üzücü bir olay, 24 yaşındaki Beytullah Soylu'nun hayatına mal oldu.

Abone Ol

Soylu, kuzeni O.A. (23) tarafından pompalı tüfekle vurularak ağır yaralandı ve daha sonra hayatını kaybetti. 

Olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında Bucak ilçesi Yunus Emre Mahallesi Sultan Hamit Caddesi 811 Sokak kavşağında meydana geldi. Mevcut bilgilere göre, O.A. halasının oğlu Beytullah Soylu'nun kullandığı otomobilin önünü kesmiş ve pompalı tüfekle ateş etmiştir. Göğsünden ağır yaralanan Beytullah Soylu, hareket halindeki aracıyla park halindeki araca çarpmıştır. 

Olay ihbarı üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edilmiştir. İlk müdahalenin ardından Beytullah Soylu, ambulansla Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamamıştır.  Oto tamircisi olan Beytullah Soylu'nun cenazesi, Bucak Emniyet Müdürlüğü ekiplerince morga kaldırılmıştır.

Olay sonrasında kaçan O.A. ise kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alınmıştır.  Bucak Emniyet Müdürlüğü ekipleri, konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve olayın ayrıntılarının araştırıldığını bildirmiştir.

Beytullah Soylu'nun ailesinin ve yakınlarının derin acısı anlaşılır bir durumdur. Böyle trajik bir olay, tüm toplumu derinden üzmüştür. Yetkili makamların konuyla ilgili soruşturmayı titizlikle yürüterek olayın ayrıntılarını ortaya çıkarması ve adaletin sağlanması beklenmektedir.