Ebru U.'nun Suç Kronolojisi Ebru U.'nun Suç Kronolojisi

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi'nin yürüttüğü Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri, öğrencilerin eğitim süreçlerinde her türlü desteği sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, LGS’ye hazırlanan öğrencilere yönelik öğle yemeği hizmeti bu yıl da verilmeye başlandı.

Tarsus ve merkez ilçelerdeki LGS Kurs Merkezleri, öğleden sonra ders öncesi yemek hizmeti sunarak öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Toplamda 10 LGS Kurs Merkezi’nde yaklaşık 1200 öğrenci, bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanıyor. Büyükşehir Belediyesi Aşhanesi’nde hazırlanan yemekler, Hal, Halkkent, Turguttürkalp, Çilek, Özgürlük, Kazanlı, Turgutreis, Mithatpaşa, Bahçe ve Eskiömerli LGS Kurs Merkezi Şubelerine günlük olarak ulaştırılıyor. Öğrenciler, sabah derslerine geldikten sonra ya da öğleden önce kursa başlamadan önce öğle yemeğini alarak zaman ve ekonomik tasarruf sağlıyorlar.

Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, Tarsus ve merkez ilçelerdeki 10 LGS Kurs Merkezi’nde toplam 1200 öğrenciye öğle yemeği desteği sunduklarını belirtti. Geçen yıl uygulanan bu destek programının memnuniyet yarattığını vurgulayan Karakuş, “Öğrencilerimizin sadece bilişsel değil, bedensel ve zihinsel gelişimlerini de desteklemek amacıyla beslenmeye önem veriyoruz. Aşhanemizdeki gıda mühendislerimizle birlikte öğrencilere uygun menüler hazırlıyoruz” dedi.

Karakuş, zorlu ekonomik koşullarda ailelere destek olmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Öğrencilerimiz, kurs merkezindeyken yemek konusunda endişelenmeden derse odaklanabiliyor. Velilerimiz de çocuklarının güvende ve iyi beslendiğini bilmenin mutluluğunu yaşıyor. Bu desteğimizi sürdüreceğiz ve öğrenci ile velilerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA