Neyse ki, hafif ticari aracın sürücüsünün dikkati sayesinde altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar, bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, önceki gün saat 11.00 sıralarında Karaali Mahallesi’nde meydana geldi. Köksel, kaldırımda bir arkadaşını beklerken uyuyan üç köpeğin yanından geçerken birinin saldırısına uğradı. Köpek, Köksel’i sol dizinden ısırdı. Can havliyle köpekten kurtulmaya çalışan Münir Köksel, sırtüstü yola düştü. Bu esnada, yoldan geçen hafif ticari aracın sürücüsü zamanında tepki göstererek durdu, böylece Köksel’in altında kalmasını önledi.

Sürücünün aracından inip köpekleri kovalamasıyla birlikte Köksel, biraz olsun rahatladı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Köksel, tedavi edilerek taburcu edildi. Yaşadığı travmayı henüz atlatamadığını belirten Köksel, “Yorgunum, üzgünüm, canım çok sıkkın. 20 veya 30 yaşlarında olsaydım, belki böyle bir şeyi kolay atlatabilirdim. Bu yaşta benim için zor, bunun izleri mutlaka kalacak,” ifadelerini kullandı.

TOKİ Kampanyasından 22 Bin 187 Konut ve İş Yeri Alıcısı Yaralandı TOKİ Kampanyasından 22 Bin 187 Konut ve İş Yeri Alıcısı Yaralandı

Kaynak: DHA