Başkan Kocagöz, Ticaret ve Sanayi Odası'nın Antalya'nın merkezi ve beyni olduğunu vurgulayarak, Kepez Belediyesi ile Ticaret Odası arasındaki işbirliğinin halka hizmet getireceğini belirtti. ATSO'nun önceki Başkanı Ali Bahar'ın trajik bir şekilde tekne kazasında hayatını kaybetmesinin ardından, başkanlık görevine getirilen Yusuf Hacısüleyman ve ekibi, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ü ziyaret etti. Başkan Hacısüleyman, ziyarette, “Zor zamanlarımızda yanımızda oldunuz” diyerek, Başkan Kocagöz’e teşekkürlerini iletti. Başkan Kocagöz, ise Ali Bahar’ın vefatına duyduğu derin üzüntüyü dile getirerek, “Ali Bahar kardeşim bir dost, bir yol arkadaşıydı. Onun yokluğu bizi derinden etkiledi. Ama Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, onun mirasını yaşatarak çalışmalarına devam edecek. Allah mekanını cennet eylesin, ailesine sabırlar diliyorum” dedi.

CHP, BOTAŞ'ın Kamu İhale Kanunu'ndan Çıkarılması Düzenlemesini AYM'ye Taşıdı CHP, BOTAŞ'ın Kamu İhale Kanunu'ndan Çıkarılması Düzenlemesini AYM'ye Taşıdı

'İşbirliğimiz Millete Fayda Sağlar'

ATSO heyetinin ziyaretine dair geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerini kabul eden Başkan Kocagöz, Antalya Ticaret Odası’nın Antalya'nın beyni ve kalbi olduğunu belirtti. “ATSO’nun mevcut binasında çok emek verdim. Ticaret ve Sanayi Odası ile her zaman işbirliği içinde olmak isteriz. Kepez Belediyesi ve Ticaret Odası arasındaki işbirliğinin millete büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. ATSO Başkanı Yusuf Hacısüleyman, ziyarette Ali Bahar dönemi olarak adlandırdıkları bu süreçte, Bahar’ın başlattığı projeleri devam ettirme amacı güttüklerini söyledi. “Ali Bahar, Antalya'nın gelişimi için büyük emek verdi. Şimdi bizler, onun hayal ettiği projeleri gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Gençler ve kadın istihdamı gibi önemli projelerde desteğinizi bekliyoruz. Bu süreçte sizin ve kurumunuzun katkıları bizleri çok mutlu edecektir” dedi.

Kaynak: DHA