GÜNDEM

Kızlarının Düğününe Giderken Kaza Yapan Aileden 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Batman’da meydana gelen trafik kazasında, aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti.

Abone Ol

Olay, TIR ile kamyonetin kafa kafaya çarpışması sonucu gerçekleşti. Ölenlerin, kızlarının düğünü için Mardin’in Nusaybin ilçesine gitmek üzere yola çıktıkları belirtildi.

Kaza, öğle saatlerinde Batman-Kozluk kara yolunun Samanyolu köyü yakınlarında gerçekleşti. M.Ş.A. (45) tarafından kullanılan TIR ile Medeni İba (52) idaresindeki kamyonet, yolun tek şeride düştüğü noktada kafa kafaya çarpıştı. Kazada, Medeni İba, eşi Remziye İba, kızı Neslihan İba (18) ve yakınları Mensuriye Güler hayatını kaybetti.

Kaza ihbarının ardından sağlık, jandarma, UMKE, AFAD ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Adem Taşkın da kaza yerinde incelemelerde bulundu. Cenazeler, otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Medeni ve Remziye İba’nın, kızlarının düğünü için Mardin’in Nusaybin ilçesine gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Kazada hafif yaralanan TIR sürücüsü M.Ş.A. tedavi edilmesinin ardından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.