Olayın tanığı olan Dilan’ın kız arkadaşı Damla Aytekin ise, Dilan’ın babasının elinde bıçakla üzerlerine doğru geldiğini belirterek, Dilan’ın kaçmaya çalışırken “Baba yapma” dediğini ifade etti.

10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı 10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı

26 Şubat'ta Merkez Yüreğir ilçesindeki Anadolu Mahallesi'nde meydana gelen olayda, uyuşturucu kullandığı iddia edilen Dilan Özdemir ile babası arasında uyuşturucu parası nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Turhan Özdemir, kızı Dilan’ı bıçakla yaraladı. Turhan Özdemir olay yerinden kaçarken, Dilan Özdemir kanlar içinde yere yığıldı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Duruşmada sanık Turhan Özdemir, kızı Dilan’ın kendi kendini bıçakladığını öne sürdü. Özdemir, kızının uyuşturucu kullandığını ve bu nedenle sık sık yurttan kaçtığını, hatta uyuşturucu satışı yaptığını iddia etti. Turhan Özdemir, olay günü Dilan ile karşılaştığında, kızı tarafından uyuşturucu parası talep edildiğini belirtti. Elinde bıçak olan Dilan’ın kendisine saldırdığını öne süren Özdemir, bıçağı tutmaya çalışırken kızı Dilan’ın kendini bıçakladığını söyledi.

Dilan’ın annesi Kadriye Özdemir, sanık eşinden şikayetçi olmadığını belirtti ve kızının uyuşturucu bağımlısı olduğunu, sürekli yurttan kaçtığını ve evdeki değerli eşyaları çaldığını söyledi. Özdemir, kızının uyuşturucu etkisiyle davranışlarının bozulduğunu, komşuların da bu konuda kötü yorumlarda bulunduğunu ekledi.

Kaynak: DHA