GÜNDEM

Kızın Kemikleri Toprağa Gömülü Bulundu

Antalya Serik`te yaşanan bu olayda, 9 aydır kayıp olan Nihal Babayiğit'in (24) kemik parçalarının toprağa gömülü olarak bulunduğu ortaya çıkmıştır.

Abone Ol

Nihal Babayiğit, 2022 yılında Batman'da yaşayan işitme engelli Mehmet Basık ile sosyal medya üzerinden tanışmış ve bir süre sonra kaybolmuştur. 

Nihal'i arayan babası Vedat Babayiğit ve eşi Derya Yılmaz, kızlarının Mehmet Basık ile dini nikahla yaşamaya başladığını öğrenmişlerdir. 

Nihal, 2023 yılında Mehmet Basık ile bir çocuk sahibi olmuş, ancak doğumdan 15 gün sonra bebeğini Batman'da bırakıp Serik'teki ailesinin yanına dönmüştür. 

Daha sonra Nihal'in kaybolduğu, Mehmet Basık'ın ise Nihal'in kemik parçalarını toprağa gömdüğü ortaya çıkmıştır. 

Vedat Babayiğit, kızının kemiklerini teslim alıp toprağa vermiş ve "Allah'a şükür kızımın yeri belli oldu. Artık gelip duamızı yapacağız" demiştir. 

Bu trajik olay, Nihal Babayiğit'in aile ve sevdikleri tarafından acı bir şekilde kaybedilmesine neden olmuştur. Kızının kemiklerini toprağa veren baba Vedat Babayiğit'in duygusal ifadeleri, ailenin yaşadığı ağır kaybı ve acıyı göstermektedir. Bu olay, toplumsal olarak da derin bir üzüntü yaratmıştır.

Olayın ayrıntılarının ve arkaplanının tam olarak anlaşılması için daha fazla bilgiye ihtiyaç duyulmaktadır. Ancak mevcut bilgiler ışığında, Nihal Babayiğit'in trajik bir şekilde hayatını kaybettiği ve ailesinin derin bir acı yaşadığı anlaşılmaktadır.