Bu kapsamda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde gerçekleşen ve Burdur Ticaret Borsası tarafından hazırlanan kırtasiye setleri, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp tarafından İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Özdemirci'ye teslim edilmiştir. 

Gündüzalp, Genel Sekreter Naile Küçükkepeci Ergün ile birlikte, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Özdemirci'yi makamında ziyaret ederek, TOBB öncülüğünde, Burdur Ticaret Borsası tarafından hazırlanan toplam 178 kırtasiye setini teslim etmiştir. Bu setlerden 86 tanesi ilkokul, 92 tanesi ise ortaokul öğrencilerine verilmek üzere hazırlanmıştır. 

Gündüzalp, açıklamasında, "Önceki yıllarda olduğu gibi il merkezi ve ilçelerdeki maddi durumu yetersiz olan öğrencilerimiz tespit edilip, Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından borsamıza gönderilen listelere istinaden kırtasiye setlerimizi hazırladık." demiştir. 

Bu girişim, Burdur Ticaret Borsası'nın eğitime verdiği önemin ve toplumsal sorumluluk bilincinin bir göstergesidir. Maddi durumu yetersiz olan öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla gerçekleştirilen bu yardım, öğrencilerin eğitim hayatlarına katkı sağlayacaktır. 

Burdur Ticaret Borsası'nın bu örnek girişimi, diğer ticaret borsaları ve kurumlar için de model teşkil edebilir. Eğitime yönelik sosyal sorumluluk projelerinin artması, toplumun tüm kesimlerinin refahına katkı sağlayacaktır.

Fraport TAV Makedonyalı Gazetecileri Antalya'da Ağırladı Fraport TAV Makedonyalı Gazetecileri Antalya'da Ağırladı

Kaynak: DHA