GÜNDEM

Kırıkkale'de Kayıp Kadını Arama Çalışmaları 9'uncu Gününde

Kırıkkale'de kayıp olan Sevgi Gülden Yalçıner'in (47) arama çalışmaları devam ediyor.

Abone Ol

 Yalçıner'in 9 gün önce Çelebi ilçesinin Karaağıl köyünden kaybolmasından bu yana yapılan tüm aramalara rağmen hala kendisinden bir iz bulunamamış durumda.

Yalçıner'in yakınlarının ihbarı üzerine harekete geçen jandarma ve AFAD ekipleri, bölgede yoğun bir arama çalışması başlattı. Kızılırmak çevresi başta olmak üzere köy çevresi ve dağlık bölgelerde sürdürülen aramalardan henüz somut bir sonuç alınamadı. 

Olayın cinayet olabileceği ihtimaline yönelik olarak jandarma tarafından 8 kişi gözaltına alındı, ancak bunlardan 2'si tutuklanırken diğerleri serbest bırakıldı.  Yalçıner'in akıbeti hâlâ bilinmiyor.

Dün akşam saatlerinde ara verilen arama çalışmaları, bugün sabah saatlerinde yeniden başladı. Köy çevresi ve dağlık bölgelerdeki aramalar devam ediyor, ancak henüz Sevgi Gülden Yalçıner'in izine rastlanamamış durumda. 

Kayıp kadının bulunması için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Yetkililerin açıklamalarına göre, Yalçıner'i bulmak için tüm imkânlar seferber edilmiş durumda. Bölgede koordineli bir şekilde devam eden arama kurtarma çalışmalarının ne zaman sonuç vereceği merakla bekleniyor. 

Olayın perde arkasındaki ayrıntıların ve Sevgi Gülden Yalçıner'in akıbetinin aydınlatılması için soruşturma da titizlikle yürütülüyor. Yetkililerin açıklamalarına göre, kayıp kadının bulunması için tüm imkanlar seferber edilmiş durumda ve çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.