GÜNDEM

Kırıkkale'de 7 Bin Dolu Makaron Ele Geçirildi

Kırıkkale`de polis ekiplerinin gerçekleştirdiği bir operasyonda 7 bin adet dolu makaron ele geçirilmiştir.

Abone Ol

Olayla ilgili olarak 1 şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır. 

Polis ekipleri, Cumhuriyet Caddesi üzerinde durumundan şüphelendikleri F.G.Ç. isimli bir kişiyi durdurup üst araması yapmışlardır.  Yapılan aramada şüphelinin üzerinde taşıdığı poşetlerin içerisinden 7 bin adet dolu makaron çıkmıştır. 

Olayla ilgili olarak şüpheli F.G.Ç. hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır.  Şüphelinin neden ve nasıl bu kadar çok dolu makaron taşıdığı ise halen soruşturma aşamasındadır. 

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen bu operasyon, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda ortaya çıkmıştır.  Polis, durumundan şüphelenilen şahsın üzerinde yapılan aramada ele geçirilen 7 bin dolu makaron ile ilgili soruşturmayı derinleştirmektedir. 

Kırıkkale'de meydana gelen bu olay, kaçakçılıkla mücadele konusunda yetkili kurumların etkin bir şekilde çalıştığını göstermektedir. Polis ekiplerinin dikkatli ve kararlı çalışmaları sayesinde, büyük miktarda kaçak ürünün ele geçirilmesi sağlanmıştır. 

Sonuç olarak, Kırıkkale'de gerçekleştirilen bu operasyonda 7 bin adet dolu makaron ele geçirilmiş ve 1 şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.