GÜNDEM

Kepez'in Parkları Eğlence Dolu

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün çocuklara yönelik sosyal aktiviteleri artırmak amacıyla başlattığı "Kepez'de Parklar Şenleniyor" etkinliği, bu hafta Atatürk Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Abone Ol

Çocuklar, renkli ve çeşitli aktivitelerle dolu bir gün geçirme fırsatı buldu.

Kepez Belediyesi'nin 1 ay süresince ilçedeki mahallelerde devam ettireceği etkinlik, Atatürk Mahallesi'nde, Şehit Baş Polis Kadir Can Parkı'nda düzenlendi. Etkinlikte çocuklar, maskot şovları, palyaço performansları, yüz boyama, animasyon gösterileri ve jonglör şovları gibi eğlenceli aktivitelerle keyifli vakit geçirdi. Parkta kurulan eğlence alanları, çocukların yaratıcılıklarını sergilemelerine ve eğlenmelerine olanak sağladı. Yüz boyama stantlarında çocuklar, sevdikleri karakterlere bürünürken, palyaçolar ve maskotlarla dans edip şarkılar söylediler. Jonglörler ve animasyon gösterileri etkinliğin eğlencesini zirveye taşıdı.

Kepez Belediyesi, "Kepez'de Parklar Şenleniyor" etkinliklerini ilçedeki diğer mahallelerde 1 ay boyunca sürdürecek. Kepez'in dört bir yanındaki çocuklar, bu renkli ve keyifli etkinliklerden faydalanma fırsatı bulacak.