GÜNDEM

Kazada Hayatını Kaybeden Kız Kardeşler Son Yolculuklarına Uğurlandı

Kütahya’da, yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı Mine Acar (16) ve Melike Acar (15) adlı kardeşler toprağa verildi. Cenazede, acılı baba Arif Acar, kızlarının tabutlarına sarılarak gözyaşı döktü.

Abone Ol

Geçtiğimiz gece, Kütahya-Eskişehir kara yolu üzerindeki Çiniciler Çarşısı önünde meydana gelen kazada, Mine Acar ve Melike Acar'a, yolun karşısına geçerken Samet Sadıç yönetimindeki otomobil çarptı. Kazada iki genç kız hayatını kaybetti.

Mine ve Melike Acar kardeşler için Ziya Hisar Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Acar ailesinin yakınları, arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenazede, baba Arif Acar, kızlarının tabutlarına sarılarak büyük bir acı ve gözyaşıyla vedalaştı. Kılınan cenaze namazının ardından, Mine ve Melike Acar kardeşler, Kütahya Şehir Mezarlığı’nda defnedildi.

Kazanın ardından gözaltına alınan sürücü Samet Sadıç, Kütahya Adliyesi'nde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca, otomobilin arkasındaki "Killer 777" (katil) yazısı, dikkatleri çekti.