GÜNDEM

Kazada Alev Alan Otomobilde Yaşamını Yitirdi

Kaza, Sakarya Pamukova`da meydana gelmiştir.

Abone Ol

Kaza, saat 20.30 sıralarında Bilecik- Sakarya D-650 karayolunun Hayrettin Mahallesi mevkisinde gerçekleşmiştir.  Olay, yol yapım çalışmalarının sürdürüldüğü bir alanda yaşanmıştır. 

Kaza, Pamukova istikametine giden otomobil sürücüsü Salim Kaba (73) tarafından meydana getirilmiştir.  Salim Kaba yönetimindeki otomobil, önünde bulunan araca ve daha önünde seyreden başka bir otomobile çarpmıştır.  Çarpmanın ardından Salim Kaba'nın kullandığı otomobil alev almıştır. 

Bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edilmiştir.  Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, kazada ağır yaralanan sürücü Salim Kaba hastaneye kaldırılmıştır.  Salim Kaba'nın yanında bulunan eşi Saadet Kaba ise yanan araç içinde yaşamını yitirmiştir. [Saadet Kaba'nın cansız bedeni Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırılmıştır. 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılmıştır ancak kazanın tam nedenleri ve detayları henüz açıklığa kavuşturulmamıştır.  Yetkililer, yol yapım çalışmalarının kaza üzerindeki etkisini de araştırmaktadır.  Olayla ilgili daha detaylı bilgiler ilerleyen günlerde paylaşılacaktır.