Kaza, A.E. tarafından kullanılan otomobil ile B.E. yönetimindeki otomobilin çarpışması sonucu gerçekleşti.   araçta bulunan S.S. (47) kazada hayatını kaybetti. Sürücüler A.E. ve B.E. ile A.A. isimli bir diğer kişi de yaralandı. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Hayatını kaybeden S.S.'nin cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi morguna götürüldü. 

Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kazanın ne şekilde meydana geldiği, tarafların kusurları ve kaza nedenleri hakkında detaylı bir inceleme yapılacağı belirtildi.  Yetkili makamlar, trafik kazasının ardından gerekli adli ve idari işlemlerin başlatıldığını duyurdu.

Kayseri'de gerçekleşen trafik kazasında, A.E. yönetimindeki otomobil ile B.E. idaresindeki otomobil çarpıştı.  Çarpışma sonucunda araçta bulunan 47 yaşındaki S.S. hayatını kaybetti.  Sürücüler A.E. ve B.E. ile bir diğer yolcu A.A. da yaralandı. 

Kırklareli'de Alkollü Araç Kullanan 10 Sürücünün Ehliyeti Geri Alındı Kırklareli'de Alkollü Araç Kullanan 10 Sürücünün Ehliyeti Geri Alındı

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, kazada hayatını kaybeden kişinin cenazesini Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.  Yaralılar ise ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edildi. 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kazanın ne şekilde meydana geldiğini, tarafların kusurlarını ve kaza nedenlerini araştırmaya başladı.  Yetkili makamlar, gerekli adli ve idari işlemlerin başlatıldığını belirtti.

Kaynak: DHA