GÜNDEM

Kayıp Olarak Aranırken Kazada Öldüğü Ortaya Çıkan Samet, Toprağa Verildi

Samet Şeker (22), kayıp olarak aranırken 5. günde trafik kazasında hayatını kaybetmiş ve cenazesi toprağa verilmiştir.

Abone Ol

Olayın detaylarına bakacak olursak; Samet Şeker, 22 Eylül tarihinde evden ayrılmış ve kendisinden bir daha haber alınamayınca ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılmıştır.  Polis ekipleri tarafından aranan Şeker'in içinde bulunduğu otomobil, 5 gün sonra Dut köyü mevkisinde şarampole yuvarlanmış halde bulunmuştur.  Samet Şeker'in cesedine de aracın direksiyon başında ulaşılmış ve trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği belirlenmiştir. 

Cenaze işlemleri ise şu şekilde gerçekleşmiştir: Samet Şeker'in cenazesi Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morgundan alınarak Akşemsettin Camisi'ne getirilmiştir.  Baba Esat Şeker ve yakınlarının katıldığı cenaze töreninde, cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Samet Şeker, Ulu Mezarlık'ta toprağa verilmiştir. 

Bu olay, Samet Şeker'in ailesini ve yakınlarını derin bir acıya sürüklemiştir. Kayıp olarak aranırken trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesi, onlar için şüphesiz çok ağır bir darbe olmuştur. Hayatını kaybeden genç bir insanın ailesi ve sevenlerinin yaşadığı bu üzüntüyü anlamak ve onlara destek olmak, toplumun tüm üyeleri için önemli bir sorumluluktur.