Olay, 14 Şubat tarihinde Kırıkkale'nin Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Demans hastası olan 70 yaşındaki Aydemir Şatay, evinden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Ailesi, yaşlı adamın kaybolmasının ardından büyük bir endişe içine girdi. Aydemir Şatay'ın kaybolduğunu fark eden oğlu K.Ş., hemen durumu yetkililere bildirdi. Polis ekipleri, kaybolan Şatay’ı bulmak amacıyla hemen harekete geçti ve çevrede geniş çaplı bir arama başlattı.

Feci Yangın! 3 Katlı Bina Küller İçinde Kaldı! Feci Yangın! 3 Katlı Bina Küller İçinde Kaldı!

Arama çalışmaları kapsamında, güvenlik kamera kayıtlarından Şatay’ın son hareketleri takip edilerek, kaybolduğu yer hakkında ipuçları arandı. Polis ekipleri, Şatay’ın cep telefonunun son sinyal verdiği Etiler Mahallesi çevresine yoğunlaşarak, aramalarını bu bölgede sürdürdü. Arama sırasında boş araziler, dere kenarları, metruk binaların çevresi ve bodrum katları gibi şüpheli alanlar detaylı bir şekilde incelendi. Ancak, şu ana kadar herhangi bir bulguya ulaşılmadı.

Aydemir Şatay’ın kaybolduğu haberinin ardından, ailenin büyük endişe içinde olduğu belirtilirken, polis ekiplerinin kaybolan yaşlı adamı bulabilmek için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdükleri ifade edildi. Şu an için her hangi bir iz bulunamamakla birlikte, kaybolan yaşlı adamın sağ salim bulunması için çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: DHA