MİT Başkanı İbrahim Kalın, Milli İstihbarat Akademisi'nin Açılış Dersini Verdi MİT Başkanı İbrahim Kalın, Milli İstihbarat Akademisi'nin Açılış Dersini Verdi

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren merkez, özellikle kadın derneklerinin ilgisini çekti. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantılar kapsamında yapılan bu ziyarette KA.DER, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Mezitli Kent Konseyi, Akdeniz Rotary Kulübü ve Akdeniz Sanat Kolektifi temsilcileri, ayrıca bireysel katılımcılar da yer aldı.

Katılımcılar, veteriner hekimler ve bakım personeli eşliğinde kedi ve köpek padoklarını gezdi. Merkezi ziyaret edenler, genel işleyiş ve bakım hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Hayvanseverler, Mersin’deki diğer hayvanseverlerin de bu tesisi görmesi gerektiğini vurguladı. Bakımevi’ndeki kedi ve köpeklerin iyi şartlarda bakıldığını gözlemleyen katılımcılar, personelin hayvanlarla güçlü bir bağ kurduğunu da belirtti.

Hayvanseverler, Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi’ne tam not verdi. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gönüllüler Şube Müdürü Hava Güngeç, kadın dernekleriyle bir yıldan fazla süredir buluştuklarını ve çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Güngeç, “Kadın derneklerinden gelen talepler doğrultusunda, Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ettik. Buradaki bakımlar ve beslenmeler hakkında bilgi aldık. Bir hayvansever olarak burayı gördüğümde, ben bile bu kadar iyi bakamıyorum diyebilirim” dedi.

Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Sorumlu Veteriner Hekimi Ömer Benli, kadın derneklerinin ziyaretinde tüm soruları yanıtladıklarını ve katılımcıların memnuniyetle ayrıldığını belirtti. Benli, “Başkanımızın bahsettiği sahiplendirme projeleri hakkında bilgi verdik ve katılımcılar memnun kaldı. Merkezimiz tamamen şeffaf bir şekilde hizmet veriyor ve kapımız tüm derneklere, kuruluşlara ve halkımıza her zaman açık” diye ekledi.

Kaynak: DHA