GÜNDEM

Kartal'da Beton Mikseri Virajda Devrildi

Kartal'da yokuş yukarı çıkan beton mikseri virajı alamayarak devrildi. Kazada mikser şoförü ve yanındaki bir kişi yaralanırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Abone Ol

Kaza, saat 11.30 sıralarında Yakacık Mahallesi, Vatansever Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, yokuş yukarı ilerleyen beton mikseri, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak devrildi. Beton mikseri kaldırım üzerine devrilirken, şoför ve yolcu koltuğundaki bir kişi yaralandı. Mikserdeki çimento kaldırıma döküldü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaralıları araçlarından çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Ambulansa kaldırılan yaralıların tedavi altına alındığı, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Beton mikserinin kaldırılması ve dökülen çimentonun temizlenmesi için belediye ekipleri olay yerine çağrıldı. Mikserin devrilme anı çevredeki bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Mahalle sakini Güner Biçici, "Yolumuzda sürekli kaza oluyor. Yolun genişliği normalde 12 metre olmalı, ama sadece 6 metre. Her gün burada bir kaza yaşanıyor. Daha önce de bahçemize 6 araç düştü, 2 kişi yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırıldılar. Bahçe duvarlarımız yıkıldı. Çimentoyu kaldırmaları için belediyeyi aradım. Mikserin aşırı hızlı olduğunu düşündüm" dedi.