Kürek Sporcusu Ali Rıza Bilal, Antarktika'ya Çıkmaya Hazırlanıyor Kürek Sporcusu Ali Rıza Bilal, Antarktika'ya Çıkmaya Hazırlanıyor

Başkan İlker Ergüllü, şirketi aracılığıyla futbol takımına isim sponsorluğu verecek. İzmir ekibi, cumartesi günü Alsancak Stadı'nda Kırşehir SFK ile yapacağı maçla başlayacağı sezonda, "Endo Karşıyaka" adı altında mücadele edecek. Karşıyaka, futbolda ilk defa bu sezon isim sponsoru desteğiyle sahaya çıkacak. Futbol Federasyonu'na sponsorluk için resmi başvurunun yapıldığı belirtildi.

Öte yandan, Karşıyaka'nın Basketbol Süper Ligi'ndeki basketbol takımının Pınar'la olan 26 yıllık isim sponsorluğu geçtiğimiz ay sona ermişti. İlker Ergüllü, daha önce basketbol şube başkanı olduğu dönemde 2022 yılında futbol şubesine sponsorluk desteği vermeyi önermişti ancak Başkan Turgay Büyükkarcı ile yaşanan anlaşmazlık nedeniyle proje gerçekleşmemişti. Bu sezon futbol takımına önemli bir sponsorluk desteği sağlayan Ergüllü'nün firması Endo, ayrıca futbol takımının forma göğüs sponsoru oldu.

Transfer Yasağı Kalktı, Lisanslar Çıktı

Karşıyaka, ligin başlamasına üç gün kala transfer yasağını kaldırdı. Futbol şubesi, 2022-2023 sezonunda takımda forma giyen oyunculardan Recep Türköz'ün Futbol Federasyonu'na olan alacağını ödeyerek transfer yasağını sonlandırdı. Yeşil-kırmızılılar, Trabzonspor'dan alınan orta saha oyuncusu Kadir Bakırtaş dışındaki tüm yeni transferlerin lisansını çıkardı. Kadir'in lisansının da kısa süre içinde çıkarılması planlanıyor.

13. Transfer Bedran Ekin

Karşıyaka, transferde geçen sezon Batman Petrolspor kadrosunda yer alıp Mardin 1969 Spor'a kiralık gönderilen 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Bedran Ekin'i renklerine bağladı. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın Batman'dan öğrencisi olan Bedran, geçen hafta antrenmanlar ve Tire 2021 FK ile oynanan hazırlık maçında sergilediği performansla dikkat çekti. Bedran'ın lisansı çıkarıldı. Ayrıca, Batman Petrolspor'dan 33 yaşındaki sol bek Gökhan Meral'in lisansı da çıkarıldı. Esenler Erokspor'dan transfer edilen stoper Onur Akbay'ın lisansı ise çıkarılacak.

Kaynak: DHA