GÜNDEM

Karşıyaka'da Keyifler Yerinde

Karşıyaka, 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta üst üste 3 galibiyetle zirveye ortak oldu ve cumartesi günü Bornova 1877'yi yenerek liderliği devralma hedefini gerçekleştirmek istiyor.

Abone Ol

Yeşil-kırmızılı takımda moraller yüksek, çünkü yönetim futbolculara Artvin Hopaspor deplasmanındaki 3-0'lık galibiyetin zamlı primlerini hafta başından ödedi.  Kendisi gibi 10 puanı bulunan Bornova 1877'yi İzmir derbisinde taraftarının desteğiyle yenerek liderlik koltuğuna kurulmak isteyen Karşıyaka, bu maçın ardından iki hafta üst üste deplasmanda oynayacak. 

Kritik bir periyoda giren Karşıyaka, 13 Ekim'de Kuşadasıspor, 20 Ekim'de Düzcespor deplasmanlarına çıkacak. Yönetim, bu zorlu maçlarda hata yapmak istemiyor. 

Karşıyaka'da geçen sezon 17 Şubat'ta oynanan Batman Petrolspor maçında çapraz bağlarından sakatlanan ve ameliyat olan golcü Yasin Ozan, takımla antrenmanlara başladı.  Geçen yıl sakatlanana kadar yeşil-kırmızılıların en golcü ismi olan 33 yaşındaki santrfor, ay sonunda formasına yeniden kavuşacak. Yasin Ozan'ın geri dönüşü, Karşıyaka'nın gol yollarını açması açısından önemli bir katkı sağlayabilir.

Sonuç olarak, Karşıyaka 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta zirveye ortak oldu ve cumartesi günü Bornova 1877'yi yenerek liderliği devralmak istiyor. Yeşil-kırmızılı takımda moraller yüksek, çünkü yönetim oyuncuların primlerini ödedi ve golcü Yasin Ozan da ay sonunda geri dönüyor. Ancak, Karşıyaka kritik bir periyoda giriyor ve iki hafta üst üste deplasmanda oynayacak. Dolayısıyla, bu zorlu maçlarda hata yapmak istemeyen Karşıyaka, liderlik koltuğuna oturmak için elinden geleni yapacak.