Hatayspor'un Bodrum FK Maçına Hazırlıkları Hatayspor'un Bodrum FK Maçına Hazırlıkları

Bu süreçte, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un adı Karşıyaka ile anılmaya başladı. İddialara göre, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Ali Koç'un Karşıyaka'ya sponsorluk desteği vereceği konuşuluyor.

Ali Koç, 2018 yılından bu yana Fenerbahçe'nin başkanlığını yaparken, babası Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç'un Beşiktaş'a uzun yıllardır sponsorluk desteği verdiği biliniyor. Ayrıca, Koç Holding'in iştiraklerinden olan Tofaş'ın spor kulübü de Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakipleri arasında yer alıyor.

Ali Koç'un, geçtiğimiz Ağustos ayında İzmir'de oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçında saha kenarında yaşanan olaylarla gündeme geldiği de hatırlatıldı. Koç, deplasman tribününe giremeyen taraftarlarıyla ilgilenmek üzere saha kenarına gittiğinde, Göztepe'nin akreditasyon kartıyla statta görev yapan Fatih Özkan tarafından itilerek yere düşürülmüştü.

Karşıyaka'nın bu gelişmeler ışığında Ali Koç ile sponsorluk konusunda bir anlaşma yapıp yapmayacağı, spor camiasında merakla bekleniyor.

Kaynak: DHA